STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Triumph Thruxton by Tamarit

Bild: Tamarit Motorcycles.

Triumphs utbud av ”Modern Classic” motorcyklar erbjuder en mångsidig plattform för att bygga efter egen smak och stil. Spanska Tamarit Motorcycles har för en kunds räkning skapat en hoj som sticker ut från mängden. Ett kvitto på att Tamarit-teamet tänker långt utanför ramarna med denna tuffa kopparpläterad scrambler.

För detta projekt användes en Thruxton 900-motor som bas, som är idealisk för att anpassa sig till behoven av transformation och Tracker-stilen, enligt byggaren. Denna stil kännetecknas av sin minimalistiska design och dess förmåga att anpassa sig både till landsvägskörning och terrängkörning.

Tamarit la till otaliga detaljer och massor av anpassad utrustning. Hjulen var det första som täcktes av koppar, och tanken har Tamarit-märken i koppar och flyter in i en läderklädd, skräddarsydd enkelsadel. Nummerskyltar på framsidan och sidorna med nummer 19 och frontskylten inklusive anpassade LED-strålkastare för att lysa upp Ibizas gator på natten. 

Motorn byggdes om för att säkerställa några fler livstider av tillförlitlighet och släcktes för att matcha resten av cykeln. Dubbla avgasrör löper vid sidan av motorn och sticker ut under sätet, med värmesköldar som är en smart omvändning av framgaffelkåpans design. Batteriet flyttades och sitter nu under svingarmen.

Här kan du läsa mer om hojen: https://tamaritmotorcycles.com/en-us/triumph-bikes/151-eternum-thruxton-900-tracker/