STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Nu har femman landat!

Jajjemän! Nu har nummer fem av medlemstidningen MC-Folket landat i våra medlemmars brevlådor. Förhoppningsvis även i din… I det här numret kan du bland annat läsa om:

Årets hojmode: Sommaren och hojsäsongen närmar sig med stormsteg. Vi har plockat ihop lite förslag på hur du kan se ut när du drar iväg ut i sommarvärmen på hojen.

En ny generation Triumph: Triumphs nya 400-kubikare ska locka fler att köra hoj. Speed 400 och Scrambler X ska utmana marknaden. Karaktärsdragen från Triumphs arv med tidigare modeller finns där klart och tydligt.

Nytt rekord: Årets Custom Motor Show på Elmia i Jönköping slog nytt besökarrekord. Över 97 000 personer kom för att beskåda alla läckerheter som presenterades.

Michelins nya däck: MC-Folket besöker den berömda MotoGP-banan Jerez i södra Spanien för en titt på Michelins senaste bidrag Anakee Road, Power 6, och Power GP2.

SMC:s årsmöte: Under årsmötet på Arlanda beslutades det bland annat att höja medlemsavgiften med 100 kronor och Mats Johansson valdes till ny ordförande.

1000 kurvor på Teneriffa del två: Mats Rieger och hans kompisar rullar vidare på resan 1000 kurvor på Teneriffa. På A2-hojar blir inte motorvägskörning så kul men det är det värt för att hitta de roliga vägarna.

Vill du också få tidningen och massor av förmåner och rabatter så blir du enkelt medlem i Sveriges MotorCyklister här!