STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Filmtips – One Fast Move 

Bild: Amazon Prime.

One Fast Move är ett actiondrama med avstamp i världen av motorcykelracing, och som släpptes över hela världen den 8 augusti på Amazon Prime Video. 

En historia om den lokala racingföraren Wes Neal, spelad av KJ Apa, som är en ung och ambitiös underdog med drömmar om att erövra den professionella racingens konkurrenskraftiga värld. Hans resa tar en spännande vändning när han träffar den rutinerade racerföraren och mentorn Dean Miller, spelad av Eric Dane. Tillsammans navigerar de i racingvärldens utmaningar, kämpar mot personliga demoner och tuffa konkurrenter. Filmen utforskar teman som ambition, vänskap och den obevekliga jakten på ens drömmar, allt mot bakgrund av snabb motorcykelracing.

Författaren och tillika regissören Kelly Blatz ansträngde sig verkligen för att säkerställa att scenerna är så realistiska som möjligt. I stället för att lägga till ljud efteråt, riggades inbyggda mikrofoner på varje motorcykel för att spela in de riktiga ljuden. Och, filmkameror kopplades till varje motorcykel så att förarna kunde släppa lös helt med full fart när det var nödvändigt.

Därtill för att skapa en realistisk miljö var hela fältet av förare genuina raceförare som tog med sina personliga lastbilar och släpvagnar fyllda med motorcyklar.

Här kan du se trailern: https://youtu.be/vGpbT392Itg?si=_KLFXdQBlhZAC6Gt