STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Daniel Craig donerar sina två Bond-Triumph 

Daniel Craig som 007 i Bond-filmen No Time To Die på Scrambler 1200. Bild: Triumph Motorcycles.

Den brittiska skådespelaren Daniel Craig donerar hans personliga och unika 007 x Triumph motorcyklar för att samla in pengar till Royal National Lifeboat Institution (RNLI), en välgörenhetsorganisation som räddar liv till sjöss. 

Motorcyklarna är inspirerade av de Triumph-motorcyklar som var med i den 25:e James Bond-filmen, No Time To Die. De begränsade utgåvorna sålde slut på lanseringsdagen, och de som nu auktioneras ut är en #003/250 Scrambler 1200 Bond Edition och en #001/250 Tiger 900 Bond Edition, båda handsignerade av Daniel Craig på varje sida av hojen. Därtill säljs de med de ursprungliga V5C-dokumenten som bär Daniel Craigs namn, samt ett äkthetsintyg undertecknat av både Daniel Craig och Triumph Motorcycles VD, Nick Bloor.

Köpet inkluderar även en aktivitet ihop med stunt-samarbetspartner Lee Morrison och Paul Edmondson som är Craigs så kallade stunt-dubbel. 

I ett pressmeddelande säger Daniel Craig: 

-RNLI har legat mig varmt om hjärtat hela mitt liv sedan jag växte upp nära RNLI-stationen i Hoylake. Jag har otroliga minnen av att följa med RNLI-teamet på Ramsgate för att uppleva hur det är att vara en del av organisationen som har räddat över 146 000 liv sedan starten för över 200 år sedan. Jag är hedrad och oerhört stolt över att stödja RNLI och hoppas att auktionen av Triumphs Limited Edition Bond-motorcyklar visar sig vara populär. Upplevelsen med Lee Morrison och Paul Edmondson tillför ytterligare en unik och spännande dynamik. Jag arbetade med Lee på Casino Royale, hela vägen fram till No Time To Die. Den möjligheten får inte missas, och kommer att hjälpa till att samla in pengar till den verkligt livräddande saken som är RNLI.

Bonhams|Cars Motorcycles auktionera ut hojarna på Classic Motorcycle Mechanics Show den 12 och 13 oktober 2024 i Staffordshire, Storbritannien.