STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ola Electric Roadster Pro 

Ola Electric Roadster. Bild: Ola Electric.

Ola Electric har släppt detaljer om sin nya Roadster, som även kommer i versionerna X och Pro. Den senare har, enligt tillverkaren, en räckvidd på hela 580 kilometer på full laddning trots sin relativt lilla batterikapacitet på 16 kWh. Därtill en topphastighet på 190 kilometer i timmen. Allt till ett slagkraftigt pris av 40 000 kronor. 

Ola Electric är ett indiskt företag som grundades 2017. Grundaren av Ola Electric är Bhavish Aggarwal och hans varumärke är utropat som den indiska versionen av Tesla. Byggt med avsikten att minska fossila bränslen och få landets invånare att köra elfordon. Företaget har uppnått mycket på mycket kort tid, vilket framhålls av dess enorma tillverkningsanläggning som byggdes på åtta månader.

2021 gick grundaren ut med att Ola Futurefactory kommer att drivas helt av kvinnor. Med full kapacitet planerar Futurefactory att anställa över 10 000 kvinnor, vilket gör den till världens största fabrik för endast kvinnor och den enda fabriken för fordonstillverkning för kvinnor i världen. Även ledande positioner utgörs av kvinnor.

Här kan du läsa mer: https://www.olaelectric.com/motorcycles/roadster-pro