STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Yamaha Off Road Competition 2025

Bild: Yamaha.

Yamaha har legat i framkant när det gäller terrängmotorcykelracing i mer än ett halvt sekel, och deras lysande racingmeriter talar för sig självt. Under den här tiden har Yamahas terrängmotorcyklar säkra flera tillverkartitlar, förar-VM och otaliga segrar.

Detta djupt rotade engagemang för racing säkerställer inte bara att Yamahas terrängmotorcyklar levererar topprestanda och pålitlighet, utan också att de symboliserar tävlingsandan och den obevekliga jakten på seger.

2025 års Off Road Competition-sortiment utnyttjar den senaste tekniken och erfarenheter från att tävla på några av världens mest krävande banor och är ett bevis på Yamahas strävan att hela tiden flytta fram gränserna för vad som är möjligt. Detta ger förarna oöverträffad smidighet, kraft och kontroll, som härstammar direkt från ett mästerskapsvinnande arv.

Inom racing står ingenting stilla, då ingenjörer ständigt strävar efter förbättring. För 2025 har Yamahas vinnande tävlingsmodeller förfinats omsorgsfullt för att förbättra konkurrenskraften. Viktiga förbättringar har gjorts inom områden som är viktiga för att kapa tiderna på banan, samtidigt som körkänslan har förbättrats.

Yamahas offroad-tävlingsmotorcyklar tillgodoser alla förares behov, från erfarna proffs till amatörer och unga förare som för första gången upplever terrängåkning, och har något för alla, från YZ450F till den legendariska PW50.

Här kan du se, och läsa om, alla modellerna: https://www.yamaha-motor.eu/se/sv/motorcycles/competition/